Huoneistoremontit
keittiöremontit, saunaremontit ja kylpyhuoneremontit

Pienremontit joustavasti

Huoneistoremonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa kokonaisvaltaiset keittiö- ja saunaremontit sekä kylpyhuoneremontit.

Toteutamme kaikki remontit laadukkaasti ja aikataulussa alusta loppuun. Teemme myös huoneistojen tasoite- ja maalaustyöt..

Suspendisse in dui et massa venenatis congue. Curabitur nec magna at mi dictum luctus. Etiam nisl eros, rhoncus eu sollicitudin ac, lacinia at tortor congue tortor auctor. Nunc bibendum ornare egestas. Quisque pretium commodo neque sed auctor. Donec semper ornare ligula ut fringilla.

  • Keittiöremontit
  • Saunaremontit
  • Kylpyhuoneremontit
  • Tasoitetyöt
  • Maalaustyöt

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus laadukkaasta huoneistoremontoinnista. Rakentajamme ovat itsenäiseen työskentelyyn pystyviä alansa ammattilaisia.

Olipa kyseessä sitten julkisivu-, parveke tai huoneistoremontti, niin meiltä saat siihen varmasti luotettavat ja osaavat tekijät ja projekti toteutetaan sovitusti ja aikataulussaan.

Fusce eleifend odio vitae mi fringilla at euismod nisi imperdiet. Sed nulla libero, sollicitudin vel consectetur sed, dictum quis nisl. Cras condimentum, quam non consectetur. Nunc sed neque at risus adipiscing tempus.

Muita palveluitamme