As Oy Fabianinkatu 5

MMK restaurointi Oy on tehnyt urakkasopimuksen As Oy Fabianinkatu 5:n kanssa samassa osoitteessa sijaitsevan kiinteistön julkisivujen uudelleenrappauksesta.

Rakennuttaja: As Oy Fabianinkatu 5, 00130 Helsinki

As Oy Kasarmikatu 20

MMK restaurointi Oy on tehnyt urakkasopimuksen As Oy Kasarmikatu 20:n kanssa samassa osoitteessa sijaitsevan kiinteistön julkisivujen uudelleenrappauksesta..

Urakka sisältää parvekekunnostukset, kaikkien julkisivupellitysten ja syöksytorvien uusimiset/kunnostukset. Saneerauksen yhteydessä suoritetaan julkisivupesu.

Rakennuttaja: As Oy Kasarmikatu 20, 00130 Helsinki

As Oy Luotsikatu 1

MMK restaurointi Oy on tehnyt urakkasopimuksen As Oy Luotsikatu 1:n kanssa samassa osoitteessa sijaitsevan kiinteistön julkisivujen uudelleenrappauksesta sekä 14:sta parvekkeen saneerauksesta.

Urakka sisältää katu- ja pihajulkisivujen sekä päädyn uudelleenrappaukset pintakäsittelyineen, kaikkien julkisivupellitysten ja syöksytorvien uusimiset/kunnostukset. Myös kaikki kiinteistön 14 parvekketta saneerataan.

Rakennuttaja: As Oy Luotsikatu 1, 00160 Helsinki

As Oy Iso-Roobertinkatu 33

MMK restaurointi Oy on tehnyt urakkasopimuksen As Oy Iso-Roobertinkatu 33:n kanssa samassa osoitteessa sijaitsevan kiinteistön julkisivujen uudelleenrappauksesta.

Urakka sisältää katu- ja pihajulkisivujen sekä päädyn uudelleenrappaukset pintakäsittelyineen, kaikkien julkisivupellitysten ja syöksytorvien uusimiset/kunnostukset.

Rakennuttaja: As Oy Iso-Roobertinkatu 33, 00120 Helsinki

Ajankohtaisia uutisia

Uutisoimme tällä sivulla käynnissä olevien työmaidemme edistymisestä sekä tulevista työvaiheista.


Viimeisimpiä uutisia


Arkisto